Tjänster & Prislista

- Kortbetalning 
- Vid avbokning senare än 24h innan avtalad tid debiteras kund fullt pris för behandlingen -
- Uteblivet besök debiteras fullt pris -


Friskvård/rehab; Nybesök, ca 75 min

Friskvårdskontroll eller uppstart av rehabilitering. Du bokar ett nybesök om din hund inte har varit hos Canis Wellness tidigare. Undersökning av rörelseapparaten för att se så att allt står rätt till. Behandling ingår. Du får hemgångsråd och en plan för vidare behandling. Nybesök är giltigt i 3 månader för att kunna boka Återbesök. Om du har en remiss eller journal från din veterinär ber jag dig att maila dessa till mig.
650:-
5-kort 2500:-


Friskvård/rehab; Återbesök, ca 60 min

Uppföljning och fortsatt behandling/träning. För dig som har varit på ett Nybesök under de senaste 3 månaderna. Har det gått längre tid bokas du in på ett Nybesök - detta för att det kan hinna hända mycket i kroppen under denna tiden.
550:-
5-kort 2500:-


Medicinsk laserbehandling (LLLT), 30 min

Endast laserbehandling på exempelvis sår, hudproblematik, muskelskada, svullnad/inflammation, vid smärtlindring eller om din veterinär har rekommenderat laserbehandling vid konstaterad diagnos. (Gäller även katt och humansidan).
350:-
5-kort 1575:-
10-kort 3150:-


Hanteringsträning, 30 min

För dig som har en valp eller vuxen hund som vill träna på att bli hanterad på ett undersökningsbord. Valpen/hunden får prova på bl.a balansträning, beröring och lätt massage av mig samt att kunna sitta stilla på undersökningsbordet. All träning sker i hundens takt. Fokus ligger på att hunden får en riktigt trevlig stund med kel, godis och beröm. Efter hundens behov och mål sätter vi en plan för framtiden. En investering inför framtidens friskvård och rehabilitering! Går även att anpassa för hundar som vill träna på hantering inför utställning.
300:-
5-kort 1350:-
10-kort 2700:-


Privatlektion Balans- och Styrketräning, 45 min

Träning med instruktör där alla övningar anpassas efter hunden och era förutsättningar. Passar alla raser, åldrar och erfarenheter. Nybörjare: Hunden får prova på grundövningar + en plan för vilka övningar som passar att gå vidare med. Van hund: Vi utökar svårighetsgraden på övningarna, tränar mer grenspecifikt och planerar för fler övningar. Perfekt för att komma igång med fysträningen!
390:-
5-kort 1755:-
10-kort 3510:-


Individuellt Träningsprogram

Detta är en tjänst för dig som vill fysträna din hund och verkligen satsa på era resultat. I ett träningsprogram spelar flera delar in: fysövningar du kan göra hemma eller på promenader, hundsporter, motion, övriga aktiviteter samt vila. Träningsupplägget sträcker sig över 8 veckor.

- För dig som vill träna förebyggande för en hållbar hund.
- För dig som tränar och tävlar och behöver fysträna grenspecifikt för att stärka hunden i sporten.
- För dig som behöver formtoppa hunden inför tävlings-/jaktsäsong. 
- För den unga hunden som ska komma igång med att stärka kroppen.
- För senioren som börjar tappa muskler.

Ett träningsprogram kan innehålla några minuters träning några gånger i veckan.
Ett annat träningsupplägg kan istället innehålla flera träningspass per dag, flera gånger i veckan.
Som du förstår gör vi tillsammans upp upplägget så som det passar dig och din hund bäst. Vi tar hänsyn till bland annat träningstiden, er erfarenhet, hundens form och rimliga träningspass.

I tjänsten ingår tre besök: första besöket för uppstart där jag genomför en friskvårdskontroll, vi diskuterar hur programmet ska vara och kikar på vilka övningar som passar er. Därefter skriver jag in programmet i ett dokument och mailar till dig. Andra besöket bokar vi in ungefär i mitten av träningsprogrammet för att följa upp hur allting går. Tredje besöket bokas in efter att träningsprogrammet är färdigt då vi utvärderar träningen och hundens resultat. 
1500:-


Kloklippning, 5-15 min

Jag hjälper dig gärna att klippa din hunds klor. Jag klipper på bord eller på golvet - det som passar hunden bäst. Ta gärna med extra gott godis för extra belöning.

120:-
5-kort 540:-
10-kort 1080:-


Presentkort

Presentkort på valfritt belopp säljes digitalt. Du får presentkortet skickat på mail. Maila caniswellness@gmail.com för mer info. 


Boka mig till din klubb?

Föreläsningar och träningar går att boka till din klubb, verksamhet eller hundträff. Maila caniswellness@gmail.com för mer info.