Kurser


HUNDMASSAGE FÖR HEMMABRUK

Välkommen till Hundmassage för hemmabruk! En kurs för dig som vill lära dig hur du kan utföra en helkroppsmassage på hund. Förutom olika massagegrepp kommer du få en klarare uppfattning om din hunds kropp och fysiska status.
Vad ska jag känna efter? Hur ska musklerna kännas? Hur vet jag om hunden reagerar på smärta? Detta är några av frågorna vi reder ut!

Du kommer få tid till genomgång både teoretiskt och praktiskt samt möjlighet att ställa alla dina frågor. Såklart kommer du också få gott om tid att träna på massagen tillsammans med din hund.

Hundar av alla åldrar är välkomna. Inga förkunskaper krävs.
Antal platser per kurstillfälle är 3 st.
Datum: Mer info kommer…
Plats: Canis Wellness, Bragegatan 15, Kalmar
Kursledare: Julia Karlsson, Cert. Canineopat, Dipl. Massageterapeut för hund
Pris: 1200kr

SKICKA INTRESSEANMÄLAN HÄR!


STARK HUND - FYSTRÄNINGSKURS ONLINE

Lär dig hur du enkelt och effektivt kan fysträna din hund hemma. Kursen läggs via en sluten grupp på Facebook där en ny lektion läggs upp en gång i veckan, totalt 5 veckor. Mellan lektionerna har du möjlighet att träna, filma och lägga upp dina filmer i Facebook-gruppen för att få feedback av mig. Du tränar och lägger upp filmer precis när det passar dig under kursens gång. Möjlighet finns också att se andras filmer i gruppen för att få mer inspiration och lära av andra.

 Innehåll:
- Videomaterial samt skriftligt material 
- Mina favoritövningar inom: balans, stabilitet, styrka, rörlighet, uthållighet, koordination
- Grundträning och avancerad träning
- Hur du lägger upp en träningsplan

Kursen passar alla hundar och ekipage, såväl sällskapshunden som sporthunden. Träningen läggs upp efter varje individs förmåga. Alla övningar finns i flera olika svårighetsgrader. Du behöver nödvändigtvis inga träningsredskap hemma, vi tittar på alternativ som finns både hemma och i naturen utanför. 

Kursledare: Julia Karlsson, Canis Wellness
Datum:
Plats: Sluten Facebook-grupp
Pris: 700kr
Du behöver: Ett Facebook-konto, en mobil eller kamera som du kan filma med, internetuppkoppling

ANMÄL DIG HÄR!


BALANSBOLL - Grundkurs

Välkommen till Canis Wellness grundkurs i balansbollsträning! En kurs för dig som vill lägga en bra grund för din hund, eller för dig som vill ta er träning till en ny nivå.  Balansbollsträning är en effektiv men skonsam träningsform som stärker hundens lednära muskulatur vilket ökar hundens stabilitet, kroppskontroll och grundstyrka. Detta är grundläggande för att hunden ska klara av alla de utmaningar vi ber den om.

Under tre tillfällen kommer vi att titta närmare på hur vi kan använda oss av balansbollar i vår träning och varför vi tränar med balansbollar. Kursen anpassas efter ålder och erfarenhet på hunden och vi börjar med grundläggande övningar för att sedan gå igenom hur vi tar oss vidare i vår träning.
- Teoretisk och praktisk genomgång av bland annat bollar och alternativa redskap, säkerhet, övningar.
Friska hundar från 6 månaders ålder.
Inga förkunskaper krävs, balansbollar finns på plats.
Diplom erhålles vid avslutad kurs.
Kursledare: Julia Karlsson, Canis Wellness
Datum: Mer info kommer...
Plats: Canis Wellness, Bragegatan 15, Kalmar
Pris:

 SKICKA INTRESSEANMÄLAN HÄR!


BALANSBOLL - Fortsättningskurs

Välkommen till fortsättningskursen i balansbollsträning!
Kursen är för dig som har gått grundkurs i balansbollsträning antingen hos mig eller någon annanstans, eller har grundkunskaper sedan innan. 

Kursen är på tre tillfällen. Det kommer bli repetition och påbyggnad av grundövningarna, mer avancerad core-träning och mer fokus på styrketräning. Självklart jobbar vi vidare med erat samarbete och självförtroende och bygger en trygg, stark och självsäker hund. Du kommer få ytterligare kunskaper i hur du kan lägga upp din träning hemma. 

Kursledare: Julia Karlsson, Canis Wellness
Datum: Hösten 2023...
Tid: 
Plats: Canis Wellness, Bragegatan 15, Kalmar
Pris:

SKICKA INTRESSEANMÄLAN HÄR!


Kursvillkor

Genom att anmäla dig till kurs godkänner du följande villkor:
- Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej.
- Enligt gällande svensk lag om ångerrätt för varor och tjänster beställda på nätet har du fjorton dagars ångerrätt vid anmälan. Detta förutsatt att du inte har påbörjat kursen.
- Platsen är personlig och går ej att överlåta eller sälja.
- Strikt hundägaransvar gäller alltid på mina kurser. Canis Wellness tar inte ekonomiskt ansvar vid hund- eller personskada.
- Löptikar kan förekomma på kurserna.
- Vid för litet antal deltagare på en kurs förbehåller sig Canis Wellness rätten att ställa in kursen. Kursavgiften betalas då tillbaka. Samma gäller om datum måste ändras och du inte kan medverka under de nya satta datumen.
- Om du inte kan närvara på ett eller flera kurstillfällen har Canis Wellness tyvärr inte möjlighet att ersätta dig för detta.
- När du har anmält dig till en kurs får du vidare information om betalningsanvisningar. Kursavgiften ska vara betald inom det förfallodatum som anges, annars riskerar din plats att gå vidare till annan deltagare.